Paneret kylling med pestocreme og basilikum

7. september 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Simpel, men smagfuld anretning, der egner sig godt til hurtig mad på en hverdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Bank kyllingebrystfileterne flade med hånden eller en kødhammer.
Fordel mel, æg og rasp i hver sin dybe tallerken. Krydr melet med salt og peber. Pisk ægget let sammen med en gaffel. Vend kyllingefileterne i først mel, derefter i æg, og til sidst i rasp.
Steg kyllingefileterne i olie og smør på en pande i 6-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr let med salt og peber.
Rør cremefraiche og pesto sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil løget, og skær det i små tern.
Anret paneret kylling med en skefuld pestocreme, og top anretningen med tomater, rødløg og basilikumblade.

Tip!

Savner du mere tilbehør, kan du servere friskkogt pasta eller små, stegte kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar