Paneret kylling med pestocreme og basilikum
7. september 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Simpel, men smagfuld anretning, der egner sig godt til hurtig mad på en hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Bank kyllingebrystfileterne flade med hånden eller en kødhammer.
Fordel mel, æg og rasp i hver sin dybe tallerken. Krydr melet med salt og peber. Pisk ægget let sammen med en gaffel. Vend kyllingefileterne i først mel, derefter i æg, og til sidst i rasp.
Steg kyllingefileterne i olie og smør på en pande i 6-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr let med salt og peber.
Rør cremefraiche og pesto sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Pil løget, og skær det i små tern.
Anret paneret kylling med en skefuld pestocreme, og top anretningen med tomater, rødløg og basilikumblade.
Tip!
Savner du mere tilbehør, kan du servere friskkogt pasta eller små, stegte kartofler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk