Paneret kylling med karrysauce

Her får du opskriften på en lækker japansk ret: Paneret kylling med karrysauce. Skær kyllingen i mindre stykker, så du kan spise den med pinde, som man gør i Japan.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og hak ingefær og gurkemeje fint.
Steg løg, hvidløg, ingefær og gurkemeje i olie i en kasserolle. Tilsæt karry, og steg, til det begynder at dufte. Pisk melet i, og hæld herefter bouillon og kokosmælk på.
Lad det simre i 15 minutter. Blend saucen med en stavblender, og smag til med salt, peber og evt. en smule eddike.
Læg kyllingefileterne på et skærebræt, og bank dem flade, til de er 1 cm tykke. Bland mel med salt og peber på en tallerken. Pisk ægget sammen med mælk i en dyb tallerken. Hæld rasp i en anden dyb tallerken. Vend kyllingefileterne i mel, dernæst i æg og mælk og til sidst i rasp.
Varm olie op i en dyb pande, så det går ca. 2 cm op ad kanterne. Steg de panerede kyllingefileter på panden i 3-4 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Skær de stegte kyllingefileter i tynde skiver. Servér med karrysauce, kogte ris og fintsnittet spidskål til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar