Paneret kulmule med pastinakfritter
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Denne kulmule er paneret i pistacienødder, og det giver en knasende og super velsmagende fisk.
Bemærk
Ovntid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Skræl og skær pastinakkerne i stave, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie, og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Læg kulmulefileten i et ovnfast fad, og dryp olie over. Riv citronskallen fint. Hak pistacienødder og persille fint, og bland med revet citronskal og peber i en skål. Fordel blandingen på fisken, og tryk den fast.
Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter, til kødet falder af i flager, når du stikker til fisken med en gaffel.
Pres saften af citronen. Kom avocadokød, mayonnaise, presset hvidløg, citronsaft, salt og peber i en skål. Brug en stavblender og mos blandingen sammen til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber, og servér til fisk og fritter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk