Paneret kulmule med bagt blomkål og avocadocreme

11. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Når man bager et helt blomkålshoved i ovnen, bliver det smørmørt og lækkert tilbehør til fisken.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Pil bladene af blomkålen, og skyl den godt.
Bring en stor gryde med letsaltet vand i kog, og kog hele blomkålshovedet i ca. 5 minutter. Afdryp, og læg blomkålen i et ovnfad.
Smelt smørret, og hæld det over blomkålen. Krydr med paprika, salt og peber. Bag blomkålen i ovnen i ca. 45 minutter, til den er gylden på toppen.
Læg kulmulefileterne i et ovnfad med bagepapir.
Bland rasp, fintrevet parmesan og skyllet og finthakket persille sammen i en skål. Pensl fisken med smeltet smør, og drys paneringen over. Krydr med salt og peber.
Bag fisken i ovnen samtidig med blomkålen i ca. 15 minutter.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud. Blend avocado, skyllet persille og cremefraiche til en ensartet grøn creme i en blender. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Drys evt. lidt hakket persille over blomkålen, og servér med kulmule, avocadocreme og brød.

Tip!

Tip: Kan du ikke få fat på kulmule, kan du istedet bruge torsk eller kuller.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar