Paneret kalveschnitzel med spaghetti og fennikelsalat
10. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Columbus Leth
Panerede schnitzler er altså en sikker vinder på middagsbordet. Er tiden knap, eller vil du spare på kalorierne? Så spring paneringen over, og steg blot schnitzlerne i lidt fedtstof.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og hold spaghettien varm.
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
Vend schnitzlerne i æg og herefter i rasp, og steg dem i smør og olie på en pande i ca. 3 minutter på hver side.
Skyl fennikel og squash, og skær dem i meget tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Pil løget, og skær det i helt tynde skiver. Hak basilikum.
Pres saften af citronen. Rør olie og citronsaft sammen, og hæld det over salaten.
Vend det hele godt sammen, og servér salaten som tilbehør til schnitzler og friskkogt spaghetti.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på wienerschnitzel med dreng
Powered by Froala Editor