Paneret aubergine med karrysauce og salat
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Lækre auberginebøffer vendt i mel og rasp og serveret med en skøn karrysauce og grøn salat. Ikke engang en kødelsker brokker sig!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget, og pil og pres hvidløg. Skyl og riv æblet. Sautér løg, hvidløg og æble i lidt olie i en varm gryde.
Tilsæt karry og gurkemeje og derefter bouillon. Lad saucen simre i 10 minutter under låg.
Blend saucen med en stavblender. Hæld yoghurt i, og smag den til med salt.
Skyl og skær auberginen i skiver med en tykkelse på 1 cm. Vend aubergine-skiverne i mel, æg og rasp. Steg dem i rigeligt olie ved middelhøj varme, til de er gyldne og møre, ca. 3-4 minutter i alt.
Lad dem dryppe af på en rist, og drys med salt.
Servér aubergineskiverne med karrysauce, grøn salat, peanuts og syltet ingefær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk