Panerede rødspætter med grov remoulade

Stegte rødspætter er en gammel kending på frokostbordet. Står du selv for remouladen, tager du madderne med fisk til et nyt niveau, som dine smagsløg helt sikkert vil elske.

Panerede rødspætter med grov remoulade
31-60 min.

(0)

February 26, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Den hjemmelavede remoulade er lavet med friske grøntsager og får en lækker grov konsistens med masser af knas. Vil du hellere have en mindre grov remoulade, kan du give grøntsagerne et hurtigt opkog på 5 minutter og dryppe dem godt af, inden de vendes sammen med dressingen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'