Panerede kalkunschnitzler med rødkålssalat

Sprøde schnitzler serveres her med fintsnittet frisk rødkål blandet med vilde ris, appelsin og grønt, der giver en sprød, saftig og mættende salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl risene i koldt vand, og kog dem i ca. 30 minutter, til de åbner sig. Hæld vandet fra, og køl dem lidt af i en si under rindende koldt vand.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp med spidskommen, salt og peber. Vend schnitzlerne i æg og herefter i rasp.
Steg dem i olie og smør på en pande i ca. 5 minutter på hver side.
Snit rødkål fint. Skær skrællen af appelsinerne med en skarp kniv, og skær frugtkødet i fileter.
Rens og snit forårsløget. Skyl og hak persille. Bland det hele med de vilde ris.
Rør olivenolie, æbleeddike, salt og peber sammen i en skål, og hæld dressingen over salaten.
Rist mandler og græskarkerner på en tør pande, til græskarkernerne popper. Drys dem over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar