Panerede fiskefileter med rødbedecreme

30. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Hvis du ønsker fiskefileterne ekstra sprøde, skal du panere dem i pankorasp, der er luftige brødkrummer.

Bemærk
Afkøling: 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp rødbedeskiverne godt på køkkenrulle. Skyl æblet, og skær både det og rødbeder i små tern. Hæld dem i en skål.
Hæld cremefraiche, mayonnaise, sennep og honning i skålen, og rør sammen til en lyserød creme. Smag til med salt og peber, og sæt cremen på køl i 30 minutter.
Dup rødspættefileterne tørre med køkkenrulle. Bland mel, salt og peber i en dyb tallerken. Slå æggene ud i en anden dyb tallerken, og pisk dem sammen med en gaffel. Hæld rasp i en tredje dyb tallerken.
Vend først rødspættefileterne i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp.
Steg fiskene i smør og olie på en stor pande. Steg 4 fisk ad gangen på begge sider, til de er gyldne og sprøde. Krydr med lidt salt.
Smør rugbrødsskiverne, og fordel skyllet salat ovenpå. Top med en sprød fiskefilet og 1 skefuld rødbedecreme, og pynt med dild og brøndkarse. Servér med citronbåde.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar