Pandekager med røget laks og peberrodsdressing

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Madpandekager vækker glæde i de fleste hjem, og du kan fylde dem det, du bedst kan lide. Her giver den røgede laks og den stærke peberrodsdressing masser af smag og friskhed.

Bemærk
Hviletid, dej: 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

Bland hvedemel, grahamsmel og salt i en skål. Tilsæt æg og kærnemælk, og pisk det godt sammen med en elpisker til en jævn dej.
Rør olien i dejen, og lad den hvile på køkkenbordet i 30 minutter.
Rør dejen igennem, og juster evt. konsistensen ved at røre mere kærnemælk i. Hæld lidt olie på en stor, varm pande.
Hæld langsomt ¼ af dejen på, mens du vipper panden rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag.
Bag pandekagerne gyldne på begge sider, og hold dem varme på en tallerken.
Rør ingredienserne sammen, og smør peberrodsdressingen på pandekagerne. Top med laks, og fold pandekagens sider lidt ind mod midten. Server med grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar