Pandekager med røget laks og peberrodsdressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Madpandekager vækker glæde i de fleste hjem, og du kan fylde dem det, du bedst kan lide. Her giver den røgede laks og den stærke peberrodsdressing masser af smag og friskhed.
Bemærk
Hviletid, dej: 30 minutter
Ingredienser
Sådan gør du
Bland hvedemel, grahamsmel og salt i en skål. Tilsæt æg og kærnemælk, og pisk det godt sammen med en elpisker til en jævn dej.
Rør olien i dejen, og lad den hvile på køkkenbordet i 30 minutter.
Rør dejen igennem, og juster evt. konsistensen ved at røre mere kærnemælk i. Hæld lidt olie på en stor, varm pande.
Hæld langsomt ¼ af dejen på, mens du vipper panden rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag.
Bag pandekagerne gyldne på begge sider, og hold dem varme på en tallerken.
Rør ingredienserne sammen, og smør peberrodsdressingen på pandekagerne. Top med laks, og fold pandekagens sider lidt ind mod midten. Server med grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk