Pandekager med røget laks og krydderurter

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Pandekagerne er delikate og blinis-agtige, og retten er god både som forret og frokostret.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør æg, salt og mælk sammen. Sigt mel og bagepulver i, og rør dejen sammen. Lad den trække i 10 minutter.
Steg små tykke pandekager i lidt smør i ca. 2 minutter på hver side.
Rør rømme (eller cremefraiche) med sennep og fintrevet peberrod, og smag til med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
Servér pandekagerne med røget laks, tomater, peberrodsdressing, citronbåde og masser af frisk dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar