Pandekager med røget laks og krydderurter
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Pandekagerne er delikate og blinis-agtige, og retten er god både som forret og frokostret.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør æg, salt og mælk sammen. Sigt mel og bagepulver i, og rør dejen sammen. Lad den trække i 10 minutter.
Steg små tykke pandekager i lidt smør i ca. 2 minutter på hver side.
Rør rømme (eller cremefraiche) med sennep og fintrevet peberrod, og smag til med salt og peber.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
Servér pandekagerne med røget laks, tomater, peberrodsdressing, citronbåde og masser af frisk dild.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk