Pandekager med øl

Her får du en genial grundopskrift på pandekager med øl, der sikrer sprøde og lækre pandekager hver gang!

Bemærk
Hviletid: ½-1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk alle dele til dejen sammen med en elpisker.
Lad den stå i ½-1 time, så er pandekagerne lettere at bage.
Smelt lidt smør, som du kan have stående i en lille kande, klar til brug til stegning, eller brug flydende fedtstof.
Varm panden godt op, kom lidt fedtstof på, og hæld et tyndt lag dej på. Vip panden, så det fordeles. Vend pandekagen, når den er lysebrun, og bag den anden side. Fortsæt, til al dejen er brugt.
Hold pandekagerne varme under et viskestykke, eller lun dem bagefter i ovnen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
20. juni 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar