Pandekager med kokosmælk
2. februar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Når du erstatter den almindelige mælk i pandekager med kokosmælk, får pandekagerne en helt ny smag. Drys en smule ekstra kokosmel i dejen, så bliver kokosfesten komplet.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland mel, kokosmel og salt i en skål.
Tilsæt halvdelen af kokosmælken, og pisk dejen sammen med en elpisker.
Tilsæt resten af mælken og æg, og pisk dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande.
Servér evt. pandekagerne med flormelis, friske bær eller frugt.
Tip!
Vil du lave pandekagerne helt mælkefrie, kan du stege dem i kokosolie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Sunde pandekager med havregryn