Pandekager med kokosmælk

2. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Når du erstatter den almindelige mælk i pandekager med kokosmælk, får pandekagerne en helt ny smag. Drys en smule ekstra kokosmel i dejen, så bliver kokosfesten komplet.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland mel, kokosmel og salt i en skål.
Tilsæt halvdelen af kokosmælken, og pisk dejen sammen med en elpisker.
Tilsæt resten af mælken og æg, og pisk dejen sammen.
Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande.
Servér evt. pandekagerne med flormelis, friske bær eller frugt.

Tip!

Vil du lave pandekagerne helt mælkefrie, kan du stege dem i kokosolie.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar