Pandekager med havregryn

Uhm! ... løber dine tænder også i vand ved tanken om en stak nybagte pandekager? Og kan du ikke allerede næsten dufte dem? Her får du en lidt sundere opskrift på pandekager med havregryn og kun en smule mel.

Pandekager med havregryn
0-30 min.

(11)

October 26, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Shutterstock
Bemærk:Du kan godt erstatte hvedemel med fx havremel, grahamsmel eller boghvedemel.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Spæd op med mælk, hvis pandekagedejen føles for tyk.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til sunde pandekager

Vores sunde pandekager med havregryn kan serveres på helt samme måde som traditionelle pandekager: til dessert med is, syltetøj, sirup, frisk frugt, nøddesmør, you name it! Du kan også spise dem til morgenmad eller brunch, da de, takket være de mange kostfibre fra havregrynene, mætter rigtig godt og længe. 

Glutenfri version af sunde pandekager: Brug certificeret glutenfri havregryn, og erstat fuldkornshvedemel med havremel, mandelmel eller boghvedemel.

Serveringsforslag:

  • Skyr og frisk frugt
  • Is og friske bær
  • Marmelade eller frugtkompot
  • Nutella og banan
  • Peanutbutter og marmelade
  • Lemoncurd
  • Tilsæt 1 tsk. kardemomme eller kanel for en julet udgave af de sunde pandekager

Se også: Pandekager uden æg

Måske du også kan li'