Pandekager med havregryn
Uhm! ... løber dine tænder også i vand ved tanken om en stak nybagte pandekager? Og kan du ikke allerede næsten dufte dem? Her får du en lidt sundere opskrift på pandekager med havregryn og kun en smule mel.
0-30 min.
(11)
October 26, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Shutterstock
Bemærk:Du kan godt erstatte hvedemel med fx havremel, grahamsmel eller boghvedemel.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Tips til sunde pandekager
Vores sunde pandekager med havregryn kan serveres på helt samme måde som traditionelle pandekager: til dessert med is, syltetøj, sirup, frisk frugt, nøddesmør, you name it! Du kan også spise dem til morgenmad eller brunch, da de, takket være de mange kostfibre fra havregrynene, mætter rigtig godt og længe.
Glutenfri version af sunde pandekager: Brug certificeret glutenfri havregryn, og erstat fuldkornshvedemel med havremel, mandelmel eller boghvedemel.
Serveringsforslag:
- Skyr og frisk frugt
- Is og friske bær
- Marmelade eller frugtkompot
- Nutella og banan
- Peanutbutter og marmelade
- Lemoncurd
- Tilsæt 1 tsk. kardemomme eller kanel for en julet udgave af de sunde pandekager
Se også: Pandekager uden æg