Pandekager med granatæble og Amarena-kirsebær

6. december 2021 af .

Foto: Peter Kam

Hånden op, hvis du har et glas med Amarena-kirsebær stående i køleskabet i vintermånederne? Brug de sidste, søde bær på toppen af hjemmebagte pandekager. Skal det være ekstra lækkert, kan du også hælde lidt af siruppen over.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld begge slags mel, salt, vanilje og sukker i en skål, og tilsæt halvdelen af mælken.
Pisk dejen sammen med et piskeris, til den er helt jævn. Tilsæt resten af mælken, og pisk dejen sammen.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen. Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande.
Hak nødderne groft. Pluk granatæblekernerne.
Fordel nødder, granatæblekerner, kirsebær og skovsyre på toppen af pandekagerne sammen med lidt cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar