Pandekager med granatæble og Amarena-kirsebær
6. december 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Hånden op, hvis du har et glas med Amarena-kirsebær stående i køleskabet i vintermånederne? Brug de sidste, søde bær på toppen af hjemmebagte pandekager. Skal det være ekstra lækkert, kan du også hælde lidt af siruppen over.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld begge slags mel, salt, vanilje og sukker i en skål, og tilsæt halvdelen af mælken.
Pisk dejen sammen med et piskeris, til den er helt jævn. Tilsæt resten af mælken, og pisk dejen sammen.
Tilsæt æggene, og pisk dejen sammen. Steg pandekagerne gyldne i smør på en pande.
Hak nødderne groft. Pluk granatæblekernerne.
Fordel nødder, granatæblekerner, kirsebær og skovsyre på toppen af pandekagerne sammen med lidt cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk