Pandekager med bærskum

3. november 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Fyld dine nybagte pandekager med en skøn bærskum, der er lavet med søde sommerbær.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk mel, salt og mælk sammen.
Rør saft i, og tilsæt æg 1 ad gangen. Pisk dejen godt sammen.
Steg pandekagerne i smør på en lille pande.
Pisk fløden til skum.
Skyl bærrene (gem nogle hele bær til pynt),læg dem i en skål, og mos dem let med en gaffel. Vend bærrene i flødeskummet.
Fyld de afkølede pandekager med bærskum. Pynt med bær, flormelis og blomster.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar