Pandekager med bærskum
3. november 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Fyld dine nybagte pandekager med en skøn bærskum, der er lavet med søde sommerbær.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk mel, salt og mælk sammen.
Rør saft i, og tilsæt æg 1 ad gangen. Pisk dejen godt sammen.
Steg pandekagerne i smør på en lille pande.
Pisk fløden til skum.
Skyl bærrene (gem nogle hele bær til pynt),læg dem i en skål, og mos dem let med en gaffel. Vend bærrene i flødeskummet.
Fyld de afkølede pandekager med bærskum. Pynt med bær, flormelis og blomster.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Klassisk opskrift på gammeldags pandekager
Powered by Froala Editor