Pandekager a la tiramisu

11. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Her får du pandekager, der smager af tiramisu. To fantastiske desserter samlet i én!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kaffen op med sukker i 3-4 minutter i en gryde. Tag den af varmen, og lad den afkøle helt.
Smag siruppen til med likør, og lad den simre i yderligere 1 minut. Lad den afkøle helt.
Pisk æggeblommer og flormelis luftige i en skål med en elpisker. Rør mascarpone og friskbrygget espresso i blandingen.
Pisk fløden til en let skum i en anden skål med en elpisker, og vend den forsigtigt i espressoblandingen. Fyld cremen på en sprøjtepose, og lad den hvile på køl i ca. 30 minutter.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk vaniljekorn og sukker sammen med æg i en skål med et piskeris.
Smelt smørret i en gryde, og pisk herefter smør, mælk og espresso sammen med æggemassen. Tilsæt hvedemel og salt, og pisk dejen jævn og glat.
Steg ca. 10 tynde pandekager i lidt smør på en pande ved høj varme, og lad dem afkøle helt.
Fordel espressocreme og lidt kaffesirup på de afkølede pandekager, rul dem sammen, og drys dem med kakao.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar