Pandekagelagkage med chokolade-kaffe-creme

Der er bare noget med pandekager i lag! Især med kaffecreme mellem lagene. Hvis du har tid til det, så bag meget gerne pandekagerne selv.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak chokoladen fint. Kom ⅔ af fløden i en gryde, og varm det op.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Tilsæt kaffepulver, hakket chokolade og vaniljekorn.
Rør rundt, til chokoladen smelter, og cremen er blank. Lad den køle af ved stuetemperatur, og lad cremen sætte sig.
Smør hver pandekage med chokolade-kaffecreme, og læg pandekagerne ovenpå hinanden.
Pisk resten af fløden til skum, og pynt kagen med flødeskum og lidt hakket chokolade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
4. juni 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar