Pandebrød
26. juni 2020
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
De flotte brød bagt på panden passer perfekt til indiske retter som dahl og linsesuppe eller f.eks. chili con carne eller tomatsuppe.
Bemærk
Hviletid, dej: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Ælt alle ingredienserne sammen til en blød og glat dej. Pak dejen i husholdningsfilm, og lad den hvile på køkkenbordet i 30 minutter.
Del dejen i 12 stykker med en kniv. Rul hvert stykke tyndt ud med en kagerulle på et meldrysset bord, så det har en diameter på 18 cm.
Læg dem i lag med bagepapir imellem. Varm en pande på mindst 18 cm i diameter op uden fedtstof.
Bag fladbrødene på panden, 1 ad gangen, i 2 minutter på hver side. Tryk evt. luftbobler ud med en paletkniv.
Læg de færdige brød på en tallerken, klar til servering.
Tip!
Sæt lidt tid af til at stege alle pandebrødene fint lysebrune på panden. Det svarer ca. til at bage pandekager rent tidsmæssigt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk