Pandebagte scones

25. november 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

De flade boller er lette at lave og kan nydes i forskellige anledninger. Servér f.eks. de pandebagte scones til morgenmad med smør og syltetøj eller som forret med cremefraiche, laks og dild.

Bemærk
Hævetid: I alt 1½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde, og tag den af varmen. Tilsæt mælken, og lad blandingen køle en smule mere, til den føles en anelse lun.
Opløs gæren i den lune væske, og rør æg, salt og sukker i med en gaffel.
Tilsæt mel lidt ad gangen, mens du rører dejen godt sammen, brug evt. en røremaskine. Lad dejen hæve lunt i ca. 1 time.
Tril dejen til en lang pølse, og skær den i mindre dejstykker. Form til scones ved at trykke hvert stykke en anelse fladt, og drys med durum på begge sider. Lad dine scones efterhæve i 30 minutter.
Bag sconesene på en lun pande ved lav varme i ca. 8 minutter på hver side.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar