Pan Bagnat
2. november 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv en sydfransk klassiker, der bedst kan beskrives som en sandwich, hvor fyldet består af Salade Nicoise.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene i 8 minutter.
Afdryp tun.
Nip bønnerne, og blanchér dem i 3-5 minutter, så de stadig har bid. Afkøl dem i iskoldt vand et øjeblik.
Del hver baguette i to, lun eller rist brødene, og smør dem med oliventapenade.
Fyld sandwichen med tun, bønner, løgringe, grofthakket persille samt skiveskårne tomater og æg.
Tip!
Du kan også røre din egen oliventapenade af olie, eddike og sennep blandet med finthakkede oliven, kapers, ansjoser og hvidløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk