Pan Bagnat

2. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv en sydfransk klassiker, der bedst kan beskrives som en sandwich, hvor fyldet består af Salade Nicoise.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i 8 minutter.
Afdryp tun.
Nip bønnerne, og blanchér dem i 3-5 minutter, så de stadig har bid. Afkøl dem i iskoldt vand et øjeblik.
Del hver baguette i to, lun eller rist brødene, og smør dem med oliventapenade.
Fyld sandwichen med tun, bønner, løgringe, grofthakket persille samt skiveskårne tomater og æg.

Tip!

Du kan også røre din egen oliventapenade af olie, eddike og sennep blandet med finthakkede oliven, kapers, ansjoser og hvidløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar