Pakoras med raita

3. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Sprød og lækker snack til 4, eller supplér med fladbrød og salat, så det bliver en grøn hovedret.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl mynten, og hak den fint. Rør den sammen med yoghurt, spidskommen, garam masala, olie og salt i en skål. Smag til.
Rør en dej sammen af kikærtemel, bagepulver, salt, garam masala, gurkemeje og spidskommen sammen i en skål. Rør vand i. Dejen skal være ret tyk, som f.eks. en dej til amerikanske pandekager.
Pil løget, og skær det i slanke både. Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Skyl og tør spinaten. Pluk korianderen.
Vend det hele godt rundt i dejen.
Varm rigeligt med olie op i en stor gryde til ca. 180° (brug et køkkentermometer). Saml små bunker af grønt i dej, og steg dem gyldne og sprøde i olien, evt. ad flere omgange. Afdryp på fedtsugende papir, og drys med salt.
Servér straks friskstegte pakoras med raita og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar