Pæresalat med rødløg og granatæble
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En sprød og vitaminspækket salat med kun få ingredienser, der især går godt til lidt fed mad, da de syrlige pærer og granatæblekerner giver en dejlig friskhed.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl pærerne, fjern kernehuset, og skær pærerne i tern.
Halvér granatæblet, og bank kernerne ud ved at slå på skallen med bagsiden af en ske. Kassér de bitre hvide hinder.
Pil rødløg, og skær det i meget små tern. Skyl og hak persillen.
Bland pæretern, granatæblekerner, rødløg og persille i en skål. Dryp med limesaft, og krydr med salt og peber.
Vend rundt i salaten, og sæt den på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk