Pæremazarin
10. december 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De dejlige aromatiske pærer kommer i rigtig godt selskab, når der er marcipan i kagedejen! Bag kagen i en springform som her, eller i en stor rugbrødsform.
Ingredienser
Udstyr
springform, ca. 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170°. Pisk smørret luftigt med 100 g af sukkeret og kanelen. Riv marcipanen i, og rør den godt ind i smørret.
Pisk æggene i et ad gangen. Sigt melet i, og vend det i dejen.
Tryk dejen ud i en smurt springform. Skyl pærerne, halvér dem, og skær dem i både. Tryk bådene ned i dejen, og drys med de sidste 50 g sukker.
Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter, til den er gylden på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk