Pæremazarin

10. december 2019 af .

Foto: Columbus Leth

De dejlige aromatiske pærer kommer i rigtig godt selskab, når der er marcipan i kagedejen! Bag kagen i en springform som her, eller i en stor rugbrødsform.

Ingredienser

Udstyr

springform, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 170°. Pisk smørret luftigt med 100 g af sukkeret og kanelen. Riv marcipanen i, og rør den godt ind i smørret.
Pisk æggene i et ad gangen. Sigt melet i, og vend det i dejen.
Tryk dejen ud i en smurt springform. Skyl pærerne, halvér dem, og skær dem i både. Tryk bådene ned i dejen, og drys med de sidste 50 g sukker.
Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter, til den er gylden på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar