Pærecrumble med marcipan og kanel

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

I denne lækre pærecrumle skal smuldredejen bare lige smuldres sammen med ingredienser, du sikkert allerede har i køkkenet i forvejen. Nemt!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skræl pærerne, skær bunden af, og fjern kernehuset nedefra med en lille skarp kniv.
Sæt pærerne i et smurt ovnfast fad. Sigt flormelis over.
Smuldr mel, smør, marcipan, sukker og kanel sammen til en grynet blanding.
Fordel smuldredejen over og ved siden af pærerne.
Bag crumblen i ovnen i 25-30 minutter, til den er gylden. Afkøl let, og servér med cremefraiche.

Tip!

Du kan sagtens bruge for eksempel æbler eller blommer i stedet for pærer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar