Pærecrumble med marcipan og kanel
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
I denne lækre pærecrumle skal smuldredejen bare lige smuldres sammen med ingredienser, du sikkert allerede har i køkkenet i forvejen. Nemt!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skræl pærerne, skær bunden af, og fjern kernehuset nedefra med en lille skarp kniv.
Sæt pærerne i et smurt ovnfast fad. Sigt flormelis over.
Smuldr mel, smør, marcipan, sukker og kanel sammen til en grynet blanding.
Fordel smuldredejen over og ved siden af pærerne.
Bag crumblen i ovnen i 25-30 minutter, til den er gylden. Afkøl let, og servér med cremefraiche.
Tip!
Du kan sagtens bruge for eksempel æbler eller blommer i stedet for pærer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk