Pærecrumble med kanel og valnødder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Crumblekage er en nem dessert, som kan laves med den frugt, man lige har ved hånden. Prøv også med æbler, blommer eller nektariner.

Ingredienser

Udstyr

fire ovnfaste portionsskåle eller små tærteforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær pærerne i mundrette tern, og fordel dem i 4 ovnfaste portionsskåle.
Bland smør, sukker, mel, kanel og finthakkede valnødder i en skål, og smuldr det sammen med fingrene. Det behøver ikke være helt samlet.
Fordel crumblen over pærerne i skålene i et jævnt lag, og bag desserterne i ovnen i ca. 20 minutter, til crumblen er let gylden.
Pisk fløde og vaniljekorn til let skum med en elpisker.
Servér pærecrumblen lun med en stor skefuld kold vaniljefløde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar