Pærecrumble med brombær og pekannødder

28. september 2022 af .

Foto: columbus leth

Crumblekage er en nem dessert, der kan laves med den frugt, man lige har ved hånden. Prøv også med f.eks. æbler, blommer eller nektariner.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl pærerne, og skær dem i tynde både. Skyl og tør brombærrene. Vend frugten sammen med sukker i en skål.
Tænd ovnen på 180°. Hak pekannødderne groft. Bland pekannødder, mel, havregryn, farin, kanel og salt sammen i en skål. Skær smørret i tern, og smuldr det i melblandingen med fingrene.
Fordel pærer og brombær i en smurt tærteform, og fordel crumblen over frugten. Bag crumblen i ovnen i 20-25 minutter, til den er gylden.
Pisk fløden til skum med en elpisker i en skål. Servér crumblen varm eller lun med flødeskum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar