Paella med masser af grøntsager
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Paella laves traditionelt med fisk og skaldyr, men den er mindst lige så god vegetarisk, og med denne opskrift får du chancen for at få ryddet ud i grøntsagsskuffen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak rødløget. Rens peberfrugterne, og skær dem i tern.
Skyl tomaterne, og hak dem groft. Skyl champignoner, tør dem godt, og skær dem i halve.
Steg løg, peberfrugter og champignoner i olie og paprika på en pande i 6-7 minutter, til champignonerne er møre.
Tilsæt ris, og vend dem godt rundt på panden, så de er dækket af grøntsager. Tilsæt tomater og ⅓ af grøntsagsbouillonen, og lad det koge under låg ved svag varme.
Rør ofte undervejs, og tilsæt løbende mere bouillon. Fortsæt i ca. 35 minutter, til der ikke er mere bouillon.
Skyl og nip bønnerne, og skær dem i mindre stykker. Lad dem stege med på panden de sidste 5 minutter.
Skyl og hak persillen. Bælg ærterne. Vend persille og ærter i paellaen lige før servering. Top med ærtespirer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk paella-opskrift med rejer