Paella i fad med chorizo og kylling
12. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En nem og hurtig udgave af den spanske paella i et fad, der passer sig selv i ovnen. Her er retten fyldt med lækkerier som chorizo og kylling. Mums!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Pil og skær løg i grove skiver. Pil og skær hvidløg i tynde skiver.
Skyl peberfrugter, halvér dem, fjern kernerne, og skær dem i både. Skær chorizo i grove skiver.
Læg løg, hvidløg, peberfrugt og chorizo i et stort ovnfast fad, og vend det med olie, røget paprika, salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter, indtil grøntsagerne begynder at blive gyldne.
Bland varm bouillon og safran i en skål, og lad det trække i 10 minutter. Tag fadet ud af ovnen, tilsæt bouillon med safran, ris og hvidvin, og rør rundt.
Partér kyllingen i lår, bryst og vinger. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber, dryp med olie, og fordel dem over paellaen.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter, til kødet er gennemstegt, og risene møre.
Skyl og hak persille. Skyl ærterne. Drys persille og ærter over retten, og servér med citron skåret i både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores bedste paella-opskrift!