Pad krapow

31. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lad dig ikke skræmme af navnet! Der er blot tale om lynstegt kylling med smag af thailandsk streetfood.

Ingredienser

Sådan gør du

Nip bønnerne, og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløg og chili, og snit begge dele fint. Skær limen i både, og og pluk mynte og basilikum.
Steg kyllingekødet i en brandvarm wok i 4-5 minutter. Tilsæt bønner og hvidløg, og steg i yderligere 2 minutter.
Tilsæt halvdelen af forårsløgene, lidt chili, bouillon, fiskesauce og østerssauce, og lad det simre i 2-3 minutter. Smag til med tamari og lidt limesaft, og vend hurtigt lidt mynte og basilikum i retten.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Anret ris i dybe tallerkener, og top med pad krapaw. Top med resten af forårsløgsløgene, chili og resten af krydderurterne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar