Pad krapow
31. oktober 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Lad dig ikke skræmme af navnet! Der er blot tale om lynstegt kylling med smag af thailandsk streetfood.
Ingredienser
Sådan gør du
Nip bønnerne, og skær dem i mindre stykker. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl forårsløg og chili, og snit begge dele fint. Skær limen i både, og og pluk mynte og basilikum.
Steg kyllingekødet i en brandvarm wok i 4-5 minutter. Tilsæt bønner og hvidløg, og steg i yderligere 2 minutter.
Tilsæt halvdelen af forårsløgene, lidt chili, bouillon, fiskesauce og østerssauce, og lad det simre i 2-3 minutter. Smag til med tamari og lidt limesaft, og vend hurtigt lidt mynte og basilikum i retten.
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Anret ris i dybe tallerkener, og top med pad krapaw. Top med resten af forårsløgsløgene, chili og resten af krydderurterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk