Ovnstegte kyllingelår med kartofler og asparges-salat
29. juni 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Lad kylling og kartofler hygge sig i ovnen, imens du tilbereder salaten. Så er der hurtigt aftensmad på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene på en bageplade med bagepapir (i den ene side),og drys med barbecue-krydderi, salt og peber.
Skrub kartoflerne, og læg dem i den anden side af bagepladen. Dryp med olie, og krydr med salt, timian og barbecuekrydderi.
Steg kyllingelår og kartofler i ovnen i ca. 40 minutter, til kødet er gennemstegt, og kartoflerne er gyldne.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl agurkerne, og skær dem i skiver. Afdryp cornichonerne, og skær dem i skiver. Skyl og pluk persillen, og hak det groft. Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede ende af, og kassér. Skær resten i mindre stykker.
Rør sennep sammen med vand, eddike, olie, salt og peber i en salatskål.
Vend grøntsagerne sammen med sennepsdressingen, og smag til med salt og peber.
Servér kyllingelår med bagte kartofler, asparges-salat og aioli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk