Ovnstegte kyllingelår med kartofler og asparges-salat

29. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lad kylling og kartofler hygge sig i ovnen, imens du tilbereder salaten. Så er der hurtigt aftensmad på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene på en bageplade med bagepapir (i den ene side),og drys med barbecue-krydderi, salt og peber.
Skrub kartoflerne, og læg dem i den anden side af bagepladen. Dryp med olie, og krydr med salt, timian og barbecuekrydderi.
Steg kyllingelår og kartofler i ovnen i ca. 40 minutter, til kødet er gennemstegt, og kartoflerne er gyldne.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Skyl agurkerne, og skær dem i skiver. Afdryp cornichonerne, og skær dem i skiver. Skyl og pluk persillen, og hak det groft. Skyl aspargesene, bræk den nederste, træede ende af, og kassér. Skær resten i mindre stykker.
Rør sennep sammen med vand, eddike, olie, salt og peber i en salatskål.
Vend grøntsagerne sammen med sennepsdressingen, og smag til med salt og peber.
Servér kyllingelår med bagte kartofler, asparges-salat og aioli.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar