Ovnstegt lammekølle med rosmarin og halve pærer

Lammestegen kan godt lide hvidløg og rosmarin, men den kan sørme også godt lide pærer, der er bagt endnu sødere med honning. Servér retten med en god salat eller nykogte kartofler.

Ovnstegt lammekølle med rosmarin og halve pærer
0-30 min.

(0)

March 31, 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Ovntid: 1-1½ time.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Sådan skærer du en lammekølle ud: Stil den stegte lammekølle næsten lodret på et spækbræt, og hold fast i benet, evt. med et viskestykke, så benet ikke glider fra dig. Skær kødet fra ved at lade kniven følge benet hele vejen ned til nøglebenet. Gentag på den anden side af benet. Skær derefter kødet i skiver, og gem evt. benet til at koge fond på.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'