Ovnstegt kylling med rabarberkompot

2. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv at lave din egen rabarberkompot med karamelliserede rødløg. Den er dejligt sød-syrlig og derfor det perfekte tilbehør til et stykke grillet eller stegt kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rabarberne i 1-2 cm brede stykker. Vend dem med sukker i en gryde, og lad det trække i 10 minutter. Giv rabarberne et opkog.
Del rødløg i både, pil lagene lidt fra hinanden, og rør dem i gryden sammen med olie og balsamico.
Lad det simre under låg i et par minutter, og smag til med sukker.
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Brun kyllingefileterne i olie på en pande, krydr med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad sammen med rabarberkompotten og blomkål i buketter. Steg retten i ovnen i 20-25 minutter.
Kog ris efter pakkens anvisning. Servér med agurkesalat og masser af persille på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar