Ovnkartofler med løg og feta

Kartoflerne bages sammen med løg i et fad i ovnen, så de bliver sprøde og får masser af smag. Undervejs skal kartoflerne have et tryk, så de bliver let maste.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Pil løgene, og skær top og bund af. Del løgene i både. Skyl og prik kartoflerne.
Læg løg og kartofler i en bradepande, og bag dem i ovnen i 30 minutter.
Tag bradepanden ud, og giv alle kartofler et hårdt tryk, f.eks. med en grydeske, så de flækker.
Drys hver kartoffel med lidt rosmarin og feta, og bag dem i ovnen i yderligere 20 minutter.
Anret kartoflerne med bagt løg på toppen inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
18. august 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar