Ovnkartofler med løg og feta
18. august 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Kartoflerne bages sammen med løg i et fad i ovnen, så de bliver sprøde og får masser af smag. Undervejs skal kartoflerne have et tryk, så de bliver let maste.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Pil løgene, og skær top og bund af. Del løgene i både. Skyl og prik kartoflerne.
Læg løg og kartofler i en bradepande, og bag dem i ovnen i 30 minutter.
Tag bradepanden ud, og giv alle kartofler et hårdt tryk, f.eks. med en grydeske, så de flækker.
Drys hver kartoffel med lidt rosmarin og feta, og bag dem i ovnen i yderligere 20 minutter.
Anret kartoflerne med bagt løg på toppen inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk