Ovnbagte tomater og squash med krydderurter
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Ovnbagte tomater og squash med masser af krydderurter er lækkert tilbehør, der giver smag, velbehag og et ekstra karakterfuldt præg.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær tomater og squash i skiver, og læg dem taglagt i et ovnfast fad.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Hak timian og rosmarin groft, og drys det over grøntsagerne.
Sæt fadet i ovnen, og steg grøntsagerne i 20-25 minutter, til de er møre.
Servér som tilbehør til fisk, helstegt kylling eller lammekød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk