Ovnbagte tigerrejer og blomkål
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lækre tigerrejer, der får god smag af både tomater og blomkål.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pil rejerne, og fjern tarmstrengen. Steg rejerne i et par minutter i olie i en gryde, som må komme i ovnen.
Skyl blomkålen, og del den i mindre buketter. Steg dem kort sammen med rejerne.
Tilsæt hakkede tomater og grøntsagsbouillon. Skær fetaen i grove stykker, og vend dem i blandingen.
Rens chilien, skær den i fine tern, og tilsæt dem. Krydr med salt og timian (gem lidt timian til pynt),og sæt gryden i ovnen i ca. 20 minutter.
Kog risene efter anvisningen på pakken, dog med gurkemeje blandet i kogevandet.
Servér gryderetten sammen med gurkemejeris pyntet med frisk timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk