Ovnbagte rodfrugter med pølser
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Ovnbagte rodfrugter er nemme at lave og smager skønt – her serveret med en stegt pølse.
Bemærk
Ovntid: Ca. 35 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rodfrugter, og skær dem i skiver.
Vend dem med olivenolie, og bag dem i en 200° varm ovn i 20 minutter.
Tag bradepanden ud af ovnen, og læg kålpølser ned mellem rodfrugterne. Drys med skiver af chorizo.
Sæt bradepanden tilbage i ovnen i ca. 15 minutter, til rodfrugterne er gyldenbrune og møre, og pølserne er gennemvarme.
Servér retten med groft brød og sennep.
Tip!
I stedet for kålpølser kan du bruge frankfurtere eller små pølser af fersk fars. Du kan også udskifte rodfrugterne med andre typer, du lige har ved hånden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Den bedste opskrift på rodfrugter i ovn