Ovnbagte rodfrugter med pølser

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Ovnbagte rodfrugter er nemme at lave og smager skønt – her serveret med en stegt pølse.

Bemærk
Ovntid: Ca. 35 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl rodfrugter, og skær dem i skiver.
Vend dem med olivenolie, og bag dem i en 200° varm ovn i 20 minutter.
Tag bradepanden ud af ovnen, og læg kålpølser ned mellem rodfrugterne. Drys med skiver af chorizo.
Sæt bradepanden tilbage i ovnen i ca. 15 minutter, til rodfrugterne er gyldenbrune og møre, og pølserne er gennemvarme.
Servér retten med groft brød og sennep.

Tip!

I stedet for kålpølser kan du bruge frankfurtere eller små pølser af fersk fars. Du kan også udskifte rodfrugterne med andre typer, du lige har ved hånden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar