Ovnbagte arme riddere

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Nemme og lækre arme riddere, der bages i ovnen, så du slipper for at stege dem gyldne og sprøde én efter én. Anret dem aftenen før, og så har du hurtig og delikat morgenmad dagen efter!

Bemærk
Trækketid: Natten over.

Ingredienser

Sådan gør du

Del brødskiverne på midten. Smør et ovnfast fad med smør.
Pisk æg, mælk, rørsukker og kanel sammen i en bred skål. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og fordel dem i fadet.
Skær smørret i små tern, og fordel dem over brødskiverne. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det på køl natten over.
Tænd ovnen på 180°.
Tag fadet ud af køleskabet, og bag de gennemvædede arme riddere i ovnen i ca. 25 minutter.
Sigt flormelis over, og servér dem med et dryp ahornsirup.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar