Ovnbagte arme riddere
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nemme og lækre arme riddere, der bages i ovnen, så du slipper for at stege dem gyldne og sprøde én efter én. Anret dem aftenen før, og så har du hurtig og delikat morgenmad dagen efter!
Bemærk
Trækketid: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Del brødskiverne på midten. Smør et ovnfast fad med smør.
Pisk æg, mælk, rørsukker og kanel sammen i en bred skål. Vend brødskiverne i æggeblandingen, og fordel dem i fadet.
Skær smørret i små tern, og fordel dem over brødskiverne. Dæk fadet med husholdningsfilm, og stil det på køl natten over.
Tænd ovnen på 180°.
Tag fadet ud af køleskabet, og bag de gennemvædede arme riddere i ovnen i ca. 25 minutter.
Sigt flormelis over, og servér dem med et dryp ahornsirup.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på arme riddere
Powered by Froala Editor