Ovnbagt torsk med kartofler, porre og fennikel

20. april 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Løbet tør for idéer til, hvordan du skal tilberede fisk? Opskriften på ovnbagt torsk med kartofler, porre og fennikel samler alle de lækre råvarer i ét og samme ovnfad, så maden både bliver saftig, fuld af smag og supernem at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Halvér kartoflerne, og kog dem 10 minutter i letsaltet vand.
Snit porre og fennikel, og kog dem med kartoflerne det sidste minut. Hæld vandet fra, og fordel grøntsagerne i et ovnfast fad.
Fold torskefileterne, så de har samme tykkelse, og læg dem i fadet.
Dryp med lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Hæld fløde over, og sæt fadet i ovnen i ca. 15 minutter.
Snit sugarsnaps på langs, og læg dem i fadet sammen med de grønne ærter. Bag 5 minutter mere.
Drys retten med klippet dild, og servér.

Tip!

Prøv samme tilberedningsmetode med andre hvide fisk, f.eks. kulmule eller sej.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar