Ovnbagt torsk med fennikel og ris

28. februar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Mange har svært ved at få fisk på bordet, men det er der slet ingen grund til. Prøv dette fad med ovnbagt torsk, og se selv, hvor nemt og lækkert det kan være.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg i grøntsagsbouillon efter pakkens anvisning.
Tænd ovnen på 200°. Læg torskefileter i et ovnfast fad.
Skyl fennikel, skær den i skiver på langs, og fordel dem i fadet rundt om torsken. Dryp olivenolie over, og krydr godt med salt og peber.
Skær citronerne i tynde skiver, og læg dem over torsken. Skyl og hak dild, og drys det over fadet. Smuldr feta over fadet.
Bag retten i ovnen i 15 minutter, til torsken er gennemstegt. Servér med perlebyg og skyllet rucola.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar