Ovnbagt torsk med fennikel og ris
28. februar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Mange har svært ved at få fisk på bordet, men det er der slet ingen grund til. Prøv dette fad med ovnbagt torsk, og se selv, hvor nemt og lækkert det kan være.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyg i grøntsagsbouillon efter pakkens anvisning.
Tænd ovnen på 200°. Læg torskefileter i et ovnfast fad.
Skyl fennikel, skær den i skiver på langs, og fordel dem i fadet rundt om torsken. Dryp olivenolie over, og krydr godt med salt og peber.
Skær citronerne i tynde skiver, og læg dem over torsken. Skyl og hak dild, og drys det over fadet. Smuldr feta over fadet.
Bag retten i ovnen i 15 minutter, til torsken er gennemstegt. Servér med perlebyg og skyllet rucola.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk