Ovnbagt rødfisk med fennikel og persillade

18. januar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Det ser festligt ud at sætte en hel rødfisk på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens fisken, og dup den tør. Læg den i et ovnfast fad. Skær citronen i skiver, og læg dem ind i fisken. Krydr den indvendigt med salt og peber.
Skær fenniklen i grove både, og læg dem rundt om fisken. Dryp olie og citronsaft over, og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i ca. 20 minutter.
Skyl og hak persillen. Pil og hak hvidløget fint. Riv citronskallen fint. Bland persille, hvidløg og citronskal i en skål til en persillade.
Drys persilladen over fisken, og servér evt. med kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar