Ovnbagt ratatouille med frisk spinatpasta
18. september 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Ratatouille er en skøn og nem grøntsagsret, der bliver ekstra lækker, når den bages i ovnen sammen med frisk mozzarella.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl alle grøntsagerne, og skær aubergine, squash og peberfrugt i mundrette tern. Pil rødløget, og hak det groft. Skær tomaterne i halve.
Fordel alle grøntsagerne i et ovnfad sammen med olie, tomatpuré, sukker og herbes de Provence. Bland godt sammen, og krydr med salt og peber.
Bag ratatouillen i ovnen i 30 minutter.
Tag fadet ud af ovnen. Skær mozzarella i skiver, og fordel dem oven på grøntsagerne. Skru ovntemperaturen op til 225°, og sæt fadet tilbage i ovnen i 5-10 minutter, til osten er gylden.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Servér den ovnbagte ratatouille med frisk pasta, og drys med basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på ratatouille