Ovnbagt ratatouille med frisk spinatpasta

18. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Ratatouille er en skøn og nem grøntsagsret, der bliver ekstra lækker, når den bages i ovnen sammen med frisk mozzarella.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl alle grøntsagerne, og skær aubergine, squash og peberfrugt i mundrette tern. Pil rødløget, og hak det groft. Skær tomaterne i halve.
Fordel alle grøntsagerne i et ovnfad sammen med olie, tomatpuré, sukker og herbes de Provence. Bland godt sammen, og krydr med salt og peber.
Bag ratatouillen i ovnen i 30 minutter.
Tag fadet ud af ovnen. Skær mozzarella i skiver, og fordel dem oven på grøntsagerne. Skru ovntemperaturen op til 225°, og sæt fadet tilbage i ovnen i 5-10 minutter, til osten er gylden.
Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Servér den ovnbagte ratatouille med frisk pasta, og drys med basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar