Ovnbagt laks og kartoffelsalat med rygeost

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér ovnbagt laks med en lækker og cremet kartoffelsalat, det er både nem og dejlig aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle helt af.
Rør rygeost sammen med skyr, og krydr med salt og peber. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og vend dem med agurk, plukket dild og rygeostdressingen.
Læg laksebøfferne i et smurt ovnfad, og krydr dem med salt og peber. Bag dem i en 170º varm ovn i ca. 12 minutter, til de er netop gennemstegte.
Skyl og tør rucolaen. Blend ingredienserne til pestoen sammen i en foodprocessor/ minihakker.
Fordel rucolapestoen over den bagte laks, og server med kartoffelsalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar