Ovnbagt laks og kartoffelsalat med rygeost

Servér ovnbagt laks med en lækker og cremet kartoffelsalat, det er både nem og dejlig aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne køle helt af.
Rør rygeost sammen med skyr, og krydr med salt og peber. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og vend dem med agurk, plukket dild og rygeostdressingen.
Læg laksebøfferne i et smurt ovnfad, og krydr dem med salt og peber. Bag dem i en 170º varm ovn i ca. 12 minutter, til de er netop gennemstegte.
Skyl og tør rucolaen. Blend ingredienserne til pestoen sammen i en foodprocessor/ minihakker.
Fordel rucolapestoen over den bagte laks, og server med kartoffelsalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar