Ovnbagt grød med æbler, blåbær og nødder
Giv din morgenmad et nyt tvist ved at bage grøden i ovnen i stedet for at koge den i en gryde. Resultatet er en kagelignende grød, som er sprød på overfladen og dejligt saftig i midten.
![Ovnbagt grød med æbler, blåbær og nødder](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/ovnbagt-grod-med-aebler-blabaer-og-nodder_5288.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5828857421875&fp-z=1)
0-30 min.
(3)
September 13, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Du kan også prøve: Bagt havregrød med brombær og mandler
Powered by Froala Editor