Ovnbagt frittata med grønt og cheddar

11. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Frittata er italienernes svar på æggekage, som her ryger i ovnen for nemhedens skyld. Alternativt kan den laves på panden, men det er en smule mere tidskrævende.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens broccolien, og skær den i små buketter. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Steg broccoli, gulerødder og rødløg i olie på en pande ved middel varme i 2-3 minutter. Tilsæt hakket timian, og krydr med salt og peber.
Pisk æg, mælk og sennep sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Fordel grøntsagerne i et smurt ovnfad, og hæld æggemassen over. Drys med revet cheddar.
Sæt fadet i ovnen, og steg frittataen i 15-20 minutter, til overfladen er let gylden, og æggemassen har sat sig.
Pynt med frisk timian, og servér med rugbrød.  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar