Ovnbagt fisk med basilikumrasp og grøntsager

27. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Alt i ét ovnfad er nemt og bekvemt og giver et minimum af opvask. Helt perfekt på travle hverdage.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve. Skyl peberfrugterne, og skær dem i brede strimler.
Vend kartofler og peberfrugter med olie, og krydr med salt og peber. Fordel grøntsagerne i et ovnfad, og bag dem i ovnen i 35 minutter.
Blend pankorasp, parmesan og basilikum i en minihakker eller foodprocessor til en grov rasp. Krydr med salt og peber.
Skær torskefileten i mindre stykker, og fordel dem oven på grøntsagerne i fadet. Smør sennep på toppen af fiskestykkerne, drys med basilikumrasp, og dryp med lidt olie.
Sæt ovnfadet tilbage i ovnen, og bag retten i 15 minutter, til fisken er gennemtilberedt, og grøntsagerne er møre.
Riv citronskallen fint, og drys den over retten sammen med friske basilikumblade. Krydr med lidt ekstra salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar