Overnight oats

23. marts 2022 af .

Foto: Peter Kam

Har du ikke tid til at koge havregrød om morgenen, kan du prøve at røre en overnight oat sammen aftenen før. I løbet af natten forvandles gryn og væske til en kold grød, som du kan servere med sød og knasende topping næste dag.

Bemærk
Køletid: Mindst 12 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør havregryn, chiafrø, vaniljesukker, salt, kokosmælk, mandelmælk og honning godt sammen i en skål.
Sæt skålen i køleskabet til næste dag.
Rør peanutbutter, yoghurt og friskpresset limesaft sammen i en skål til en jævn creme.
Skyl æblerne, og skær dem i tern. Hak hasselnødderne groft, og hak chokoladen fint.
Anret grøden i skåle, og læg en skefuld peanutbutter-creme på toppen af hver portion.
Drys æble, hasselnødder og chokolade over hver portion.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar