Overnight oats
23. marts 2022
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Har du ikke tid til at koge havregrød om morgenen, kan du prøve at røre en overnight oat sammen aftenen før. I løbet af natten forvandles gryn og væske til en kold grød, som du kan servere med sød og knasende topping næste dag.
Bemærk
Køletid: Mindst 12 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør havregryn, chiafrø, vaniljesukker, salt, kokosmælk, mandelmælk og honning godt sammen i en skål.
Sæt skålen i køleskabet til næste dag.
Rør peanutbutter, yoghurt og friskpresset limesaft sammen i en skål til en jævn creme.
Skyl æblerne, og skær dem i tern. Hak hasselnødderne groft, og hak chokoladen fint.
Anret grøden i skåle, og læg en skefuld peanutbutter-creme på toppen af hver portion.
Drys æble, hasselnødder og chokolade over hver portion.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk