Overnight oat med æble og peanutbutter
Morgentræt? Så forbered morgenmaden aftenen før! Hovedingrediensen i "overnight oat" er havregryn, ligesom i en klassisk havregrød. Men i stedet for at koge ingredienserne i en gryde lader man dem passe sig selv i køleskabet natten over. Så mangler kun toppingen næste morgen.
![Overnight oat med æble og peanutbutter](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/overnight-oat-med-aeble-og-peanutbutter_12106.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6830424703777919&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
November 25, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Køletid: Mindst 12 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner