Overnight oat med æble og peanutbutter

Morgentræt? Så forbered morgenmaden aftenen før! Hovedingrediensen i "overnight oat" er havregryn, ligesom i en klassisk havregrød. Men i stedet for at koge ingredienserne i en gryde lader man dem passe sig selv i køleskabet natten over. Så mangler kun toppingen næste morgen.

Overnight oat med æble og peanutbutter
0-30 min.

(0)

November 25, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Køletid: Mindst 12 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan variere din grød med forskellige slags plantemælk. Mandelmælk giver en cremet konsistens, der smager let af mandler. Vælger du havremælk, får grøden en mere neutral smag.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'