Osteruller med halloumi og grønt

23. maj 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Servér de sprøde osteruller til velkomstdrinken eller som en lækker snack på buffeten.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 230°. Skræl guleroden, og riv den groft. Rens porren, og hak den fint.
Steg gulerod og porre i olie på en pande sammen med spidskommen og za’atar i et par minutter, til grøntsagerne er møre.
Riv halloumien groft, og hæld den på panden sammen med korender. Krydr med salt og peber, og bland godt sammen.
Skær fillodejspladerne i halve på langs. Fordel fyldet på pladerne, fold siderne ind over, og rul dem stramt sammen som en cigar.
Læg osterullerne på en bageplade med sammenføjningen nedad, og spray dem med lidt olie.
Bag osterullerne i ovnen i 8-9 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Bland yoghurten med spidskommen og za'atar i en skål. Dryp olie over, og servér som dip til de lune og friskbagte fillo-cigarer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar