Østers og crudité
15. juli 2019
af
Trine Hahnemann.
Foto: Lars Ranek
Østers er lidt en luksusspise, og det er der en grund til. De smager nemlig fantastisk. Servér med sprøde grøntsager og en skøn roquefortdip.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg roqueforten i en skål, mos den med en gaffel, og rør derefter cremefraiche i.
Smag til med salt og peber.
Skræl gulrødderne, og skær dem og bladsellerien ud i stave.
Skær radiserne i tynde skiver.
Åbn østers, og servér dem straks med citronbåde, grøntsagsstavene og dip.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk