Østers og crudité

15. juli 2019 af .

Foto: Lars Ranek

Østers er lidt en luksusspise, og det er der en grund til. De smager nemlig fantastisk. Servér med sprøde grøntsager og en skøn roquefortdip.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg roqueforten i en skål, mos den med en gaffel, og rør derefter cremefraiche i.
Smag til med salt og peber.
Skræl gulrødderne, og skær dem og bladsellerien ud i stave.
Skær radiserne i tynde skiver.
Åbn østers, og servér dem straks med citronbåde, grøntsagsstavene og dip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar